sâmbătă, 20 martie 2010

Mircea Badea - pionier fruntas?

Intr-o revista "Cutezatorii" din 1983, unde erau insiruiti pionierii participanti la Forumul din acel an, la municipiul Bucuresti am dat de... Mircea Badea. El o fi? N-o fi el? Coincidenta de nume? Badea de la Antena3 e nascut in '74, ar insemna ca prin '83 absolvise clasa a II-a, deci ar putea fi chiar el "cutezatorul" in cauza!



Chiar ar fi o chestie interesanta, sa vedem ce au ajuns pionierii fruntasi ai vremurilor trecute in ziua de azi?

Later edit: Yu_L.Yan a trimis un link catre un articol interesant, chiar pe tema asta: Pionierii-vedete ai lui Ceausescu

Profit de ocazie sa va informez ca RoBlogFest 2010 a intrat in etapa a II-a, asta inseamna ca se primesc din nou voturi, adica revistacutezatorii.blogspot.com abia asteapta inca un click de la fiecare din voi! (mod de operare: se da click pe widgetul din dreapta cu roblogfest, se face un cont daca nu e facut deja si ...click! click! click!) Biliarde de multumiri!

4 comentarii:

Donkeypapuas spunea...

Mai jos puţin o să găsiţi şi numele Danei Mladin. Tot realizatoare. Tot la Antena 1.
Ce-i mai uneşte? Rosteau poezii la festivitatea bradului din faţa CC-ului pe 30 decembrie.

Anonim spunea...

haha, pe dana n-am observat-o!

Cutezatorii spunea...

nu stiu voi, dar generatia mea de pionieri faceam acelasi lucru, fara macar sa ne intrebam de ce. aia indoctrinare! mai mult, ne straduiam sa compunem si poezii, sa ne puna la panou! iubite tovarase, iubita tovarasa, voi sunteti lumina lunii, sclipiciul soarelui :))))

Anonim spunea...

cred ca e o coincidenta , numele lui complet e Mircea Radu Badea