marți, 20 aprilie 2010

Galbar

Era sa treaca o saptamana fara sa apara nimic pe blog! Impulsul a venit din partea unui prieten facut chiar prin intermediul blogului, un roman stabilit in Spania. Mihai a trimis o serie de benzi desenate, aparute la Editura Stadion, undeva prin anii '70-'80. Este vorba de Galbar, cu scenariu de Ovidiu Surianu si desene de Sandu Florea (mai jos)

De la aceeasi editura, dl. Karannica a trimis copertile altor aparitii: Grota sinistra (scenariu Ion Baiesu, desene D. D. Iormeanu, Tarzan (scenariu Tr. Popescu-Tracipone, desene Nicu Russu), Capitan la 15 ani (dupa un roman de Jules Verne, desene Nicu Russu), Neamul Soimarestilor (dupa romanul lui Mihail Sadoveanu, desene Nicu Russu), Toate panzele sus! (dupa romanul lui Radu Tudoran, desene Puiu Manu), Busola nu arata nordul, Tanarul si marea (scenariu Octav Pancu Iasi, desene Puiu Manu), Cincizeci de batrane (dupa o nuvela de Ernest Hemingway, desene Nicu Russu).







Chiar daca "Galbar" nu a fost publicata in Cutezatorii (incet-incet am extins repertoriul!), sper sa va faca placere. Pentru o vizualizare mai buna, aveti optiunea "fullscreen".
Galbar