marți, 16 martie 2010

Un blog care merita!

Zilele acestea se desfasoara Roblogfest 2010, o competitie care incearca sa puna in evidenta cele mai bune bloguri din Romania.


Am inscris si "revistacutezatorii.blogspot.com" in acest concurs, insa pentru a urca in clasament, e nevoie de un mic efort din partea fiecaruia. Rapiti-va cateva minute din timpul personal, accesati widgetul din dreapta cu "Roblogfest", creati-va un cont (dureaza foarte putin) si, daca considerati ca acest blog merita munca si efortul depus de cei care am iubit si iubim benzile desenate din "Cutezatorii", pentru ca dupa atatia ani ele sa se intoarca la noi toti, dar si la cei care au ocazia sa le descopere doar acum, dati-i votul vostru. Multumiri!

Isprăvile lui Mîndru Păunaş si ale prietenului său Toma Alimoş

Valul de ajutoare este tot mai mare: Mihai Draguleasa are material pentru blogul nostru! Mii de multumiri!

[scenariu: Dumitru Almas; desene: Deak Ion; publicata in 1966 in "Cravata Rosie", predecesoarea revistei "Cutezatorii"]

rezumat: Afland ca tatarii se apropie de tara, Stefan, Domnul Moldovei, trimite iscoada pe capitanul Barcan. Acesta este ucis de doi necunoscuti. Trimisi de Stefan sa afle adevarul, Mindru Paunas si Toma Alimos sint prinsi. In acest timp, Sava si Fulga duc spre Suceava o solie tatara. Vornicul Manea incearca sa-l convinga pe domnitor ca solia a sosit cu gand de pace...


Planeta rapita, episod nou

Tot de la Mihai un episod nou, 13, din "Planeta rapita", din care au fost postate cateva episoade in urma cu o luna (restul episoadelor aici)