vineri, 15 ianuarie 2010

Escadrila nemuritoare

Serialul de benzi desenate a fost publicat in "Cutezatorii" in 1982, iar cu aceasta ocazie ne intalnim cu un alt desenator deosebit, Puiu Manu. Scenariul ii apartine lui Dinu Alexandrescu, iar actiunea se petrece in primavara anului 1945 (am gasit doar doua episoade).
"Gheorghe Tomoiu si Doru Nicolau au fost parasutati undeva, departe, indaratul liniilor fasciste. Cei doi piloti au o misiune importanta si periculoasa: sa descopere experimentele secrete care au loc pe un aerodrom hitlerist..."

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut. Am gasit acest blog foarte interesant dar din pacarte unele imagini mai vechi "http://revistacutezatorii.blogspot.com/search?updated-max=2010-01-17T08%3A43%3A00-08%3A00&max-results=30" , cum arfi cele de pe aceasta pagina nu pot fi vizualizate. Multumesc si nu te opri!!!

Cutezatorii spunea...

salut si welcome!
am verificat linkul, la mine functioneaza bine, se incarca imaginile.
o explicatie ar putea fi cand se incearca accesarea imaginilor de pe motoare de cautare sau prin linkuri de pe alte site-uri.

La inceputul acestui an, multe dintre imaginile de pe blog au fost inlocuite cu altele, la rezolutie mai buna, linkurile catre imaginile vechi fiind astfel invalide.
Daca totusi sunt imagini care nu merg, te rog sa lasi intr-un mesaj titlul benzii si episodul care nu merge.
multumesc mult pentru urari!

Anonim spunea...

Scuze era o problema din partea browserului meu. Am sa verific ce numere mai am pe acasa de la revista si am sa scanez BD-urile din ele pentru un mic ajutor la blog - MERITA TOT AJUTORUL POSIBIL -