miercuri, 4 aprilie 2012

Mircea domnul Tarii Romanesti - serie completa

Tot de la neobositul Daci am primit episoadele lipsa din seria cu desene de Valentin si Liana Tanase, dupa un scenariu de Dumitru M. Ion, publicata in primavara lui 1982 in 10 parti. Toate episoadele sunt aici

2 comentarii:

Mihai spunea...

Minunat!!!Adi,ti-am trimis 1 e-mail,citeste-l te rog,sunt Mihai,a trecut atat de mult timp,am revenit si am surprize noi pt.blog.Multumiri tuturor celor ce au contribuit la completarea acestor superbe benzi desenate romanesti!

Anonim spunea...

Initiatorul acestui blog si persoanele care contribuie la aceasta pasiune comuna merita intr-adevar toata consideratia!
Urmatorul pas dupa completarea serialelor, cred ca ar fi ca cineva suficient de maniac sa aibe curajul si inconstienta sa incerce sa retuseze digital plansele prezentate, cam cum a reusit Al. Ciubotariu in Istoria benzii Desenate. Apoi, firesc, sa fie publicata o retrospectiva a benzilor desenate din revista Cutezatorii. Fireste cu acceptul autorilor, si cred ca in tiraj foarte mic deoarece oricum generatiile actuale nu mai gusta aceste genuri de BD. Pentru noi, fosilele, aceste planse reprezinta cu adevarat ISTORIE, adica clipe de fericire si frumusete pe cale de disparitie.