joi, 26 aprilie 2012

Dim Dunareanu revine!

Legendarul Dim Dunareanu revine în forță într-un album de benzi desenate plin de aventură și suspans, desenat de  maestrul Puiu Manu, dupa un scenariu de Marius Lestaru. Lansarea albumului și vernisarea expoziției de planșe originale și schițe vor avea loc sâmbătă 28 aprilie 2012, ora 19:00 la Galeria SAINT INK (str. Doamnei nr.3).

Puiu Manu  nu este doar cel mai longeviv şi prolific artist BD din România, cu mii de planşe apărute - vreme de aproape 60 de ani - în mai toate publicaţiile pentru copii din ţara noastră ci, prin măiestria şi inventivitatea sa, prin prospeţimea desenului  şi modestia persoanei, prin uşurinţa cu care trece  de la un stil grafic la altul, redescoperindu-se de fiecare dată, domnia sa  este (păstrând proporţiile) un adevărat Da Vinci al benzii desenate româneşti, un model în viaţă nu numai pentru contemporani dar şi pentru viitorii postulanţi la statutul de artist BD!

4 comentarii:

Anonim spunea...

În ce rețele va fi distribuită cartea și cam care ar fi prețul ei?

Daci spunea...

Excelent albumul.Felicitari dl.-lor Puiu Manu si Marius Lestaru pentru acest album si daca se poate si altele.Am primit recent acest album cu autograful dl.Puiu Manu si le multumesc pe aceasta cale.
Daca aveti reviste de acest fel(Cutezatorii,Luminita,Luceafarul copiilor,Cravata Rosie si altele de acest gen)sau albume bd sunt interesat de achizitia lor.Sau unele schimburi daca se poate.Rog sa fiu contactat la adresa de e-mail "daxy1_2009@yahoo.com".Multumesc!

Anonim spunea...

Albumul poate fi comandat la adresa de mail dunareanu_dim@yahoo.com si costa 30 de lei. Pentru livrare cu ramburs prin posta romana 37 lei.

In alte retele nu merita, din cauza intermediarilor.

Anonim spunea...

minunat....am revistele originale Cutezatorii din 1967 pina in 1970 ....
bergheadent@yahoo.com....pentru detalii