duminică, 11 decembrie 2011

Columna in milenii - am completat serialul!

S-a facut un an jumatate de cand au fost postate primele episoade din acest BD. Cu sprijinul vostru, iata ca am reusit sa completam seria. Multumiri tuturor!

De la Daci - prin intermediul domnului Alexandru Ridiche, am primit si epiosdul lipsa din banda cu desene de Viorica si Vintila Mihaescu, o adaptare de Vasile Manuceanu dupa Titus Popovici.

toate episoadele sunt aici

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cum sa fac sa vad mai mare imaginea, ca nu prea deslusesc despre ce e vorba (nici letrajul nu se vede)!!???

Anonim spunea...

La mine, cu Mozilla Firefox, apar imaginile de vreo luna-doua intr-un nou format, un slide jos si imaginea mare sus. Pentru a vizualiza imaginea la marimea originala, dati click dreapta pe imagine > save as.

Anonim spunea...

Sunt Alexandru Ridiche. Imaginea se poate mari dar si modifica intr-un fel cat se poate de simplu: cautati programul "IrfanWiew" sau "EeziPic" , descarcati-l(e), si veti constata ca aveti o multime de optiuni si setari, incepand cu marimea imaginii, si continuind apoi cu modificarea luminuozitatii (brightnes), apoi si a sistemului "color" si a "contrastului". Eu deja am facut la o multime de poze (de toate felurile si categoriile pe care mi le-am achizitionat pentru propria mea colectie) asemenea modificari despre care v-am explicat, si pot spune ca sunt pe deplin multumit. Alexandru- ridichealex@yahoo.com

Anonim spunea...

Pentru Alexandru Ridiche

Da, am inteles, inainte trebuie copiate sau salvate imagile de pe Cutezatorii !!! Dar acest lucru am inteles ca e interzis, nu ???

Si, aplicatiile acelea ce le-ati amintit: IrfanView sau EeziPIc, sunt pe site-ri de incredere, clean (curate) sau te alegi ulterior cu virusi, spyware si troieni in sistem ???!!!

Cutezatorii spunea...

Acum sa fim seriosi, nu apare pe blog vreo interdictie de genul asta, care de-altfel nici n-ar putea fi controlata. Sper ca e o gluma.

Anonim spunea...

Sunt Alexandru Ridiche. Cine spune ca trebuiesc copiate imaginile de pe " Cutezatorii " ? Pentru unii oameni nici nu este nevoie de copiat ( " salvat " se spune, sau " save ") si nici nu este interzis ( asa am inteles), dar aici este o alta problema, o alta discutie. Depinde in primul rand de omul respectiv, apoi si de imaginea si sursa care ii ofera imaginea.Cele 2 programe , IrfanView si EeziPic, eu le-am si folosit fara probleme si am fost mai mult decat multumit.Nu au virusi. Impotriva virusilor, eu folosesc "Avast"-ul, care este un antivirus atat de bun, incat el blocheaza din start intrarile pe unele site-uri periculoase ( suspecte), eu nici nu apuc sa intru pe ele. Cu mult respect, ALEXANDRU