sâmbătă, 2 aprilie 2011

Raliul

[scenariul: Traian Cosovei, Tudor Stanciu; desene: Stefan Damo; publicat in Almanahul Copiilor 1989] - primite de la Vasile (Pascani)

bd benzi desenate revista cutezatorii almanahul copiilor raliul stefan damo desene traian cosovei tudor stanciu comics romania



4 comentarii:

George spunea...

Dupa cum am mai spus, este minunat si, fara sa exagerez, extraordinar ceea ce faceti pe aces blog. Cu siguranta ca, cel putin unii dintre noi, s-ar bucura enorm daca, cei care pot si vor ar posta si pagini cu b.d. din revista ARICI POGONICI (mai ales ultima coperta/pagina), cu binecunoscutele personaje, pentru unii, AVI, ELI, BALONEL, COCOFIFI, MAC, etc.Sunteti minunati!

Anonim spunea...

AM TOT ALMANAHUL!
Sa scanez?

Cutezatorii spunea...

Pentru blog prezinta interes benzile desenate. Desi stiu sigur ca ar fi multi interesati de o scanare integrala a almanahului. Daca ai timp, scaneaza, o sa se bucure multi!

Anonim spunea...

Va salut din nou, cu deosebit respect pentru voi si munca voastra pe acest site! Ar putea, totusi, cineva (vreun norocos!) care a apucat sa cumpere albumul aniversar "Aventurile lui Mac " lansat in 2012 la libraria engleza, sa-l scaneze si sa-l posteze aici??!! Am spus "norocos" deoarece unii au cumparat cate 5-6 exemplare pentru a le vinde apoi la suprapret pe net!!! Deh, la noi ca la nimeni...
Deci, poate il are si un om de bine care ar vrea/putea sa-l sheruiasca si celor mai putin norocosi... Va multumesc!