duminică, 13 martie 2011

Dan Buzdugan

Dan Buzdugan a fost prima banda desenata publicata in "Cutezatorii", inca din primul numar, aparut in 1967. Din banda au mai fost postate cateva episoade pe blog, iar azi avem placerea de a savura si mai multe episoade, la rezolutie mai buna, primite de la Ioan Roman. Pasionat de benzi desenate si chiar de desenat, acesta, impreuna cu fratele sau, a publicat lucrarile proprii in Cutezatorii si in Universul Copiilor. Detalii pe blogul http://cordial-desene.blogspot.com/
Tot de la Ioan am mai primit episoade din "Noile ispravi ale lui Dan Buzdugan", "Columna in milenii", Aventurile lui Minitehnicus, Maimuta Kio etc., toate, in curand, pe blog.

[scenariu: Dumitru Almas; desene: Livia Rusz; anul publicarii: 1967]

bd benzi desenate revista cutezatorii dan buzdugan dumitru almas desene liviz rusz comics romania2 comentarii:

Anonim spunea...

Dan Buzdugan de Livia Rusz rules!

Anonim spunea...

Apropo de Livia Rusz... Joi, 9 februarie 2012, la ora 18.00, la Centrul Cultural al Ungariei din București (str. Gina Patrichi nr. 8) va avea loc vernisajul expoziţiei de benzi desenate Livia Rusz. La eveniment, organizat de Institutul Cultural Român în colaborare cu Centrul Cultural al Ungariei la Bucureşti, vor vorbi Marta Fazekas, secretar cultural al Centrului Cultural al Ungariei, Tania Radu, vicepreședinte al Institutului Cultural Român şi Alexandru Ciubotariu, curatorul expoziţiei. Vernisajul va fi urmat de un recital de pian susţinut de Cătălin Dima. Expoziţia dedicată Liviei Rusz va putea fi vizitată până pe 13 martie (luni – joi în intervalul 10.00 – 17.00, vineri 10.00 – 14.00). Intrarea este liberă.