duminică, 3 octombrie 2010

Pif, Lillo, Pon Pon

Din Almanahul Cutezatorii 1987 am primit de la Remus Rijnita cateva episoade cu staruri ale bd-ului francez si italian, plus un strip de Nic. Nicolaescu. Plus epsioade noi din "La Sud de Rio Bravo", ce vor fi postate in curand. Multumim!











4 comentarii:

Anonim spunea...

Ce s-a intâmplat cu bandadesenata?
Stie careva? Pacat ca era un site bun cu updaturi zilnice!

Anonim spunea...

Cred ca luase un avant prea mare. Sau poate l-au banat pentru abuz de semne de exclamatie: NEW!!!!!!! UPDATE!!!!!! SERIE INCOMPLETA !!!!!
SERIE COMPLETA!!!!
Ca sa nu mai vorbim ca multe benzi erau pur si simplu FURATE!!! de pe alte site-uri, fara macar sa aiba minimul bun simt al mentionarii sursei.
Poate intra autorul si ne lamureste.

Radu spunea...

Până una alta, cred că scria la toate BD autorii si publicatia, asa ca faza cu furatul de pe alte site-uri cred ca se cam exagerează. Putem vb doar din punct de vedere a dreptului de autor, daca vrei, ca erau POATE furate, am zis poate. Oricum site-ul era destul de bun ca volum de BD. Bag seama ca Anonim1 este suparat rau pe el, ha,ha ca nu a scris ca a furat de la el, probabil, ha,ha!

Anonim spunea...

Hai si o mica proba de exagerare, Radule:

Planeta lianelor pe bandadesenata
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OvMNW3xdy64J:bandadesenata.blogspot.com/2010/09/planeta-lianelor-ep.html+site:bandadesenata.blogspot.com+planeta+lianelor&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Planeta lianelor, postata cu 3 luni inainte:
http://www.flickr.com/photos/30986882@N00/4745880360/