sâmbătă, 17 iulie 2010

Misterul robotilor revine!

De la Concretramirez o supriza cat China: seria completa din "Misterul robotilor"! (am postat anterior un singur episod disponibil din banda)
[scenariu si desene: Radu Marian; anul publicarii: 1972; seria completa: 14 p.]


revista cutezatorii benzi desenate misterul robotilor radu marian comics romanian











7 comentarii:

Anonim spunea...

extraordinar! multumim mult de tot!
cati ani avea Radu Marian cand a facut banda asta?

Concretramirez spunea...

Cu placere. Cred 21 de ani. S-a nascut in 1951.

one spunea...

In ce revista a fost publicata?

Marin56 spunea...

A FOST UN SERIAL FOARTE REUSIT LA VREMEA LUI. IN SFARSIT MI-AM SATISFACUT PLACEREA. AM REUSIT SA REVAD ACEASTA BANDA DESENATA DIN VREMEA COPILARIEI MELE, CARE PE VREMEA AIA M-A FASCINANT FOARTE MULT. DACA RADU MARIAN AVEA ATUNCI 21 DE ANI EU AVEAM UN PIC MAI PUTIN CU 5 ANI . FRUMOS!

Anonim spunea...

Acest serial mi-a bantuit copilaria si adolescenta,.....aveam toate episoadele, mai putin ultimul. Acum la 32 de ani vad ultimul episod :) incredibil

Concretramirez spunea...

Ma bucur ca am putut sprijini si eu putin cauza.Meritul principal il are initiatorul acestui site. La salonul BD de la Constanta amatorii au putut primi cu placere de la Radu Marian o dedicatie cu eroii acestei bande desenate reeditate in 2008 si 2010 intr-un singur volum, alaturi de "Aventurile colegului Minitehnicus". Tot inainte!

Victor Bodo spunea...

merci pentru aceasta placuta surpriza. A fost prima banda desenata ce am citit-o vreodata, cind eram pe clasa a doua. Locuiam in Tirgu Mures, aveam abonament. Cind m-am mutat la Cluj nu am reusit sa citesc ultimul episod pentru ca revista nu a ajuns. Mai tirziu am tot incercat sa gasesc finalul - si uite ca l-am descoperit...acum peste 45 de ani.