duminică, 6 iunie 2010

Coltii sacalului

Ooo, am ajuns si la "Luceafarul copiilor!". Asta s-a intamplat datorita unui amic al meu si al blogului, Cien, care a lucrat la scanari...nopti si zile. In final, rezultatul merita aplauze! Ce "Artista, dolarii si ardelenii"? Ia uite aici, neamule, "Coltii sacalului"!
[scenariu: Nicolae Frînculescu; desene: Dorandu (Sandu Florea); publicat in Luceafarul Copiilor incepand cu 1984; seriile: Politia lui Mulligam, Alegerea noului serif din Blue Town; Atacul bancii orasului, Rafuiala] Mai urmeaza "La sud de Rio Bravo"
(pentru vizualizare pe tot ecranul aveti optiunea "fullscreen" sau optiunea de zoom)
Coltii sacalului

5 comentarii:

Anonim spunea...

Incredibil! După atâţia amar de ani am ocazia de a revedea această bandă desenată. Uitasem complet de numele ei aşa că, atunci când am dat click pe titlu, am avut o surpriză de proporţii. Îmi amintesc cum aşteptam cu nerăbdare apariţia următorului număr din „Luceafărul Copiilor” şi am avut toate numerele în care a apărut „Colţii Şacalului”. Din păcate, datorită multiplelor mutări, acestea s-au pierdut cine ştie pe unde.

Vă mulţumesc din suflet pentru că aţi pornit acest blog şi că îmi oferiţi ocazia de a mai gusta o bucăţică din copilăria pierdută. Şi este vorba despre bucăţica cea dulce.

Pot spera oare şi la episoade din „Aventurile lui Zburlici”?

Cutezatorii spunea...

Multumesc si eu pentru mesaj, cu bucurie ca reusim sa facem atatea bucurii!
Eu sper ca pana la urma sa reusim sa recuperam totul sau aproape tot ce a insemnat banda desenata romaneasca pana inainte de '90, iar din mersul lucrurilor, se pare ca ne atingem, incet dar sigur, obiectivul.
Multumiri inca o data, tie si celor care au dat si dau in continuare o mana de ajutor la blog!

EMIL KARANNICA spunea...

EU VA UREZ DIN TOT SUFLETUL SA REUSITI RECUPERAREA SI RESTITUIREA IN INTEGRUM A BENZII SI ALBUMELOR DE BANDA DESENATA ROMANEASCA DINAINTE DE 1989. DIN PACATE PENTRU ALBUME NU STIU DACA AVEM ACCEPTUL AUTORILOR CARE INCA SUNT IN VIATA [SCENARISTI SI DESENATORI] DE A POSTA CONTINUTUL ALBUMELOR. SUCCES.

Anonim spunea...

Superb!!!! Am toate episoaldele in original mai putin 2 dar cau e perfect. Am si Rio Bravo dar nu toate daca va intereseaza ma apuc de scanat!?

Cutezatorii spunea...

Multumesc pentru oferta, Rio Bravo e scanat deja, va fi pus pe blog zilele urmatoare. Cele bune!