duminică, 25 aprilie 2010

Episoade noi din "Vitejii capitanului Scridon"

Tot de la Mihai au venit inca doua epsioade din "Vitejii capitanului Scridon", cu desene de Puiu Manu, dupa un scenariu de V. Birza si C. Diaconu

7 comentarii:

Unknown spunea...

Bunã...Stiai cã revista "Cutezãtorii" si-a reluat aparitia cam de 4 ani? :)

Cutezatorii spunea...

Da, stiam. Ar fi fost imposibil sa caut informatii pe net despre "Cutezatorii" vechi si sa nu dau de cel nou. Insa blogul e orientat spre varianta pre '90 a revistei.
Ca sa fac o mica paralela, ar fi o comparatie intre formatia Voltaj actuala si cea din anii '80, care avea alti membri si alt stil.

Sadd spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
DinCopilarie spunea...

frumos blogul,felicitari..la cat mai multe surse..puteti incerca sa le puneti in format electronic...:).ai un loc la mine in lista :D

Cutezatorii spunea...

Multumiri, gestul e reciproc. Felicitari pentru "dincopilarie", l-am descoperit de cateva luni si am gasit acolo o gramada de lucruri de care uitasem complet, ocazie de a-l recomanda si altora - linkul e la "recomandari", in dreapta. Spor la treaba!

nicoaragxg spunea...

Aveti meritul enorm de a ne aminti partile frumoase ale trecutului nostru pre-90-ist.Si aici tin sa multumesc tuturor celor care si-au adus contributia, intr-unfel sau altul la, la existenta si completarea cu BD-uri a acestui site.
Lipsesc, totusi, daca imi este permisa aceasta remarca, din TEMERARII SPATIULUI, episoadele:4,5, 9 si 12. Daca sunt pe undeva, precizati, va rog, unde anume. Ar fi incantator sa le putem revedea!

Mihai spunea...

Pt.utilizatorul "nicoaragxg": ma bucur sa vad ca iubiti banda desenata romaneasca din anii copilariei noastre...ingerii v-au ascultat rugaciunea si prin mine vor trimite chiar acum episoadele lipsa din TEMERARII SPATIULUI,care sunt cele ce urmeaza: 4,5,7,12 - numerotarea serialului fiind un pic gresita - are 14 episoade in total.Mai adaug si coperta re-masterizata a serialului care este o adevarata surpriza.De fapt pt.a putea salva aceste bijuterii ale benzii desenate romanesti,totul este o surpriza,este o intreaga aventura care costa destul timp si o cantitate considerabila de bani,insa cand citim mesaje ca ale dvs.,merita tot efortul...indemn si pe ceilalti cititori la comentarii.Al dvs.,M.