marți, 16 martie 2010

Un blog care merita!

Zilele acestea se desfasoara Roblogfest 2010, o competitie care incearca sa puna in evidenta cele mai bune bloguri din Romania.


Am inscris si "revistacutezatorii.blogspot.com" in acest concurs, insa pentru a urca in clasament, e nevoie de un mic efort din partea fiecaruia. Rapiti-va cateva minute din timpul personal, accesati widgetul din dreapta cu "Roblogfest", creati-va un cont (dureaza foarte putin) si, daca considerati ca acest blog merita munca si efortul depus de cei care am iubit si iubim benzile desenate din "Cutezatorii", pentru ca dupa atatia ani ele sa se intoarca la noi toti, dar si la cei care au ocazia sa le descopere doar acum, dati-i votul vostru. Multumiri!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua,
mi-am rapit cu placere mai multe minute dar n-am reusit nicicum sa ma inscriu desi am completat corect toate campurile obligatorii de completat.
La fel am patit si pe site-ul pe care e uploadat albumul Zimbiti, va rog! al Liviei Rusz. Acolo orice fel de username imi alegeam imi spunea ca e deja ales si utilizat de altceva. Si, credeti-ma ca am incercat vreo 10 username-uri care mai de care mai fistichii.
M. le magicien de Cluj

Cutezatorii spunea...

Multumesc pentru efort, conteaza mai mult intentia! Nu e nici o problema, ideea de baza cand am inscris blogul nu a fost sa castige vreun premiu, ci sa fie mai cunoscut. Multumiri inca o data! (cred ca in 23 martie a fost ultima zi de votare, e posibl aceasta sa fie motivul pentru care nu s-a mai putut crea cont)

M. de Cluj spunea...

N-aveti de ce dar sa stiti ca am incercat acum vreo cateva zile bune (4-5 zile), azi am postat doar comentariul de mai sus. Deci nu depasirea termenului a fost problema...

Tony din Cluj spunea...

Fratilor, nu stiu cum sa va multumesc! Meritati Medalia de Pionieri Fruntasi! :) Mi-ati facut o zi cum nu am mai trait de mult! Sunt un nostalgic al BD-ului din anii 70-80. As dori, daca se poate, sa va rog sa postati tot ce se poate din Almanahul Copiilor. Nu doar Cutezatorii a fost o sursa de BD. Va multumesc din suflet inca odata si astept uploadari noi!

Cutezatorii spunea...

Multumesc pentru mesaj, Tony, esti de-al nostru :) O sa fie postat tot ce reusim sa adunam. Si se vede treaba, adunam!