luni, 21 iulie 2014

Balada valaha - episoade noi!

[scenariul: Alexandru Mitru; desene: Puiu Manu; anul aparitiei: 1975; seria completa: 12 p.] - primite de la Marius; celelate episoade sunt aici 







2 comentarii:

BETINO_31 spunea...

Ma bucur ca apar episoade noi din acest BD, insa eu am trimis doar episodul 2, pe celelalte le-a trimis altcineva. Astept sa apara pe blog alte BD-uri trimise de mine din revistele Soimii patriei, Luminita, Universul copiilor, nu doar din Cutezatorii. Cred ca nu e nicio problema de Copiright pt. ca aceste reviste si-au incetat demult aparitia, cu exceptia Luminita si desigur Cutezatorii. Ar fi pacat sa se posteze BD-uri doar din Cutezatorii, iar celelalte sa fie lasate deoparte, pt. ca ele au valoare atata timp cat ajung la cat mai multi cititori care le indragesc.

Cutezatorii spunea...

Intr-adevar, se pare ca am facut o mica confuzie. La momentul cand au sosit bd-uri de la Andrei am primit si de la un binevoitor, Marius dupa numele din adresa de email. Am facut corectura necesara, cu scuze. Bineinteles ca urmeaza si toate celelalte benzi trimise. Multumiri inca o data!