duminică, 28 februarie 2010

Episodul lipsa din "Intalnire in spatiu"

Din seria publicata pe blog in august 2009 lipsea un epsiod, S2E6. Cu rabdarea am trecut marea, dl. Karranica a completat banda. Multumiri!

Temerarii spatiului, episoade noi

Doua noi episoade din "Temerarii spatiului", primite de la dl. Emil Karranica [desene: Valentin Tanase, scenariu: Sorin Stefanescu]

Dan Buzdugan, primul episod

Primul episod din "Dan Buzdugan", aparut in primul numar al revistei "Cutezatorii" din 1967, cu scenariu de Dumitru Almas si desene de Livia Rusz a ajuns la noi multumita lui Yu_L.Yan.

Roman foileton

Pe langa benzile desenate de pe ultima pagina, o la fel de mare atractie au starnit-o romanele foileton, publicate in serial: "Printesa din Sega" de Francisc Munteanu, "Taina pergamentului" de Constantin Georgescu, "Startul" de Vasile Nicorovici, "Fantanile timpului" de Victor Kernbach, "Marea calatorie" a lui Marin Preda, "Stele in spirala" de Victor Birladeanu, "Temerarul" de Haralamb Zinca, "Drumul spre Everest" de Neagu Udroiu si multe altele.






"Ostrovul lupilor", a lui Petre Luscalov, cu aventurile din delta a celor doi baieti, Babusca si Scatiu, a avut parte si de o ecranizarea cinematografica, in 1973: "Aventurile lui Babuşcă" (vezi video)