duminică, 26 august 2012

Profitul de pe blogul Cutezatorii

Primesc pe anumite cai semnale ca unii dintre cititorii blogului se declara nemultumiti de faptul ca blogul Cutezatorii are reclame si ca profit de bd-urile primite de la vizitatori pentru a face bani. Povestea a mai fost abordata in urma cu ceva vreme pe blog, cand au aparut comentarii pe acelasi subiect. Am raspuns si atunci si ma simt dator sa o fac si acum, cu cateva completari.

Nici o secunda nu m-am gandit sa fac acest blog pentru a face bani, e o chestie care pur si simplu nu ma intereseaza. Prefer sa am 10 reviste Cutezatorii pe care nu le am in colectie decat 100 de lei in portofel. Reclamele de pe blog au fost introduse pentru simplul fapt ca se putea, la fel cum probabil ati procedat si o parte dintre voi, pe blogurile proprii.

In imaginea alaturata am prins, pentru cei interesati, situatia veniturilor obtinute cu reclamele de pe blog, de la data postarii lor aici, din urma cu doi ani si pana azi:Asadar: in cei 2 ani de cand sunt reclame pe blog, acesta a produs 42,65 euro, adica aproximativ 191 de lei, adica 8 lei pe luna. Asa cum ziceam si in urma cu ceva vreme, sunt bani care nu ajung nici macar sa platesc internetul pe o luna (28 lei), dar da, imi ajung de doua beri. Sper ca nu e nimeni invidios pe cele doua beri. Iar profitul, daca e, sigur e cu minus. Ramane satisfactia de a face ceea ce fac, care este de fapt si scopul blogului.

Multumesc pentru intelegere.

Un comentariu:

Mihai spunea...

Este o suma foarte mica. Orice munca trebuie platita, inclusiv cea pe care o faceti, faptul ca va consumati din timpul liber pentru acest site care aduce bucurii utilizatorilor lui, trebuie sa va aduca si o rasplata baneasca.