joi, 3 noiembrie 2011

Salonul European de Banda Desenata


Intre 3 - 20 noiembrie se desfasoara Salonul European de Banda Desenata, editia a II-a.

In cadrul acestui eveniment, Alexandru Ciubotariu ne invita miercuri 9 noiembrie, ora 19:00 in spatiul FotoAnexa (Calea Moșilor, nr. 62-68), la lansarea Catalogului Muzeului Benzii Desenate / Concluziile unui proiect de autor.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Este un site tare destept, cu explicatii, frumos, pe inteles... Eu sint mindru de munca ta si a colaboratilor... Ceea ce nu este fair-play, la tine, sa stii, pentru viitor: nu ai drepturi de autor, deci nu poti suprapune peste fiecare imagine sigla acestui blog. Imi pare, dar nu reprezinta respect pentru cei care au bun-simt, educatie si vor sa citeasca, sa se bucure de alte vremuri. Sper ca ai inteles. Cu drag. Un doctor in stiinte umaniste, scriitor si filosof.

Cutezatorii spunea...

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Subiectul a mai fost disputat aici. Probabil stiti, pe internet e o alta lume, uneori cu bune intentii, alteori cu rele, si aici ma refer la cei care iau imagini de pe blog. Sigla are SINGURUL scop de a mentiona sursa unde au fost postate imaginile si am avut grija in 99% din cazuri sa nu impiedice in niciun fel vizualizarea continutului. Respectul pentru autori este la locul lui de cinste, in descriere, fara exceptie, de fiecare data. Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie: fac un blog pe care pun aceste benzi, decupez unde apar autorii, nu-i mentionez deloc in text, ba mai mult scriu ca le-am facut eu. Atunci as intelege perfect pozitia dvs. In cazul de fata cred ca nu se pune problema.
Si daca doriti, mai facem un exercitiu, de data aceasta cat se poate de real. Va uitati, sa zicem, pe TVR Cultural la "Pe aripile vantului". In coltul din dreapta sus apare sigla TVR. Cred ca filmul are aceeasi valoare, iar telespectatorii nu sunt deloc atacati la bunul-simt sau educatie, cum spuneti dumneavoastra. Cu drag si respect, cu bucuria sa va am ca vizitator, un fan Cutezatorii modest.

Anonim spunea...

Clubul de Ilustratie al Liceului de Arta din Ploiesti are mare nevoie de ajutor! Copii sunt super talentati dar au rams fara Profesor coordonator!!!
http://www.facebook.com/pages/Clubul-de-ilustratie-Sertarul-cu-m%C3%A2zg%C4%83leli/140898082637892

Anonim spunea...

Referitor la luatul imaginilor de pe blog (intentie rea)... De ce nu este voie ??? Depinde in ce scopuri le folosesti, nu? Adica sa nu le tiparesti sau sa iti aduca venituri utilizarea acestor imagini...

Cutezatorii spunea...

Bineinteles ca depinde de scop.

Anonim spunea...

Ma numesc Alexandru Ridiche, si am inteles de la bun inceput bunele dvs. intentii care au stat la sorgintea acestor site-uri precum si a blogului unde ati avut bunavointa de a ne acorda libertatea de exprimare.Tocmai de aceea este greu de inteles reactia domnului"doctor, scriitor si filozof" de la inceputul acestei pagini, care nici nu a avut amabilitatea de a se prezenta. Nu intru in nici un fel de polemica cu nimeni, fiecare om are dreptul la o parere, pe care i-o ascultam cu tot respectul, chiar daca nu suntem de acord cu ea.Apreciez in schimb raspunsul plin de bun-simt pe care i l-ati dat. ridichealex@yahoo.com