duminică, 17 octombrie 2010

La sud de Rio Bravo - noutati

Seriile "Taverna lui Sanchez", "In fata comisarului Parras", "Evadarea", "In gara Chaparros", "Hartuiti de Parras", "Calul-de-foc" [scenariu: Niculae Franculescu; desene: Dorandu (Sandu Florea); publicate in revista "Carusel" numerele 5/1990, 4/1991, 8/1991, 10/1991, 11/1991] - via Remus Rijnita

bd benzi desenate romanesti revista cutezatorii desene niculae franculescu dorandu sandu florea comics romaniaUn comentariu:

Anonim spunea...

Nu vreau sa va stric surpriza, dar cei care vreti sa stiti cum se termina cautati VENINUL SCORPIONULUI de WILLIAMS K. SCOTT sau asa ceva. Are toate cele 7 episoade care alcatuiesc in mod normal IN MEXICUL SALBATIC aka LA SUD DE RIO BRAVO. Atat RIO BRAVO cat si IN MEXICUL SALBATIC au fost publicate in format de buzunar de editura ULISE. In legatura cu benzile desenate, ce ar fi sa ii scriem lui SANDU FLOREA sa publice niste versiuni PDF sau iBOOK sau chiar CBR sau orice vizionabil pe tablete moderne sau PC-uri sau chiar telefoane mobile, asa ca un independent publisher. RIO BRAVO, PROTEUS si BORDERLANDS ar merita tratamentul asta :). Ce credeti?