joi, 22 iulie 2010

Aventuri la cota 1600

[scenariul: Constatin Diaconu; desene: Sorin Anghel; anul publicarii: 1988; seria completa: 6 p.] - primite de la Cien

Afland ca o zona a Muntilor Apuseni a fost populata, cu cativa ani in urma, cu marmote, membrii unui echipaj denumit "Ocrotitorii naturii" si-au propus sa studieze la fata alocului aceste mici, dar valoroase animale, mai putin cunoscute.

revista cutezatorii benzi desenate aventuri la cota 1600 constantin diaconu desene sorin anghel comics romania

8 comentarii:

Anonim spunea...

Oare ceea ce faci nu este tot un fel de piratare, de furt intelectual!
Nu ai nevoie de acordul celor care au desenat?
Intreb doar.....

Cutezatorii spunea...

pentru un raspuns, revino cu un mesaj semnat.
pana atunci, n-ar strica o mica documentare privind semnificatia termenilor "piratare" si "furt intelectual". parerea mea.

Anonim spunea...

Felicitari pentru ce faci!Nu baga in seama toti n... Continua!Astept alte bd romanesti.Pe cand serile de mai jos? operatiunea delta,brigada indraznetilor si celelalte plus am inteles ca mai postati ceva din coltii sacalului si din eroi de la plevna.MULTUMESC!

Arbait spunea...

Phiiii! Mai anonimu' cu pirateria, ai dreptate. Se cheama asa cum zici tu. Dar ghici ce? Nu se mai cheama asa daca situl nu mai este public!
Te-ai prins? Uite asa toate siturile de continut vor devenii "members only" si lameri ca tine vor sta pe margine.

Normal ca nu are rost sa ocup spatiul aici sa-i explic ipochimenului ce e aia "out of print" si care e treaba cu drepturile de autor...

Cutezatorii spunea...

pt anonim2: benzile de care zici sunt in pregatire, din pacate timpul liber e prea putin. cum ziceam si mai la dreapta, macar o data pe saptamana sper sa postez noutati. o sa fie si operatiunea delta, si brigada (ala e comunist rau, pe o schela flirteaza un brigadier cu o brigadiera :), plus restul, plus multe altele. multumesc de mesaj.

Anonim spunea...

daca nu i-am publica aici pe cei care au desenat ar fi uitati demult cum se si doreste dealtfel ca doar de asta se scoate rahan si nu benzile desenate autohtone

Anonim spunea...

Caut copertiile revistei cutezatorii din anul 1988.Daca aveti informatii va rog contacta.ti la adresa ionevio.1979@yahoo.com
Multumesc

Anonim spunea...

daca spui coperta carui numar din 88 te intere, te pot ajuta.