duminică, 13 iunie 2010

La sud de Rio Bravo

[scenariu: Nicolae Frînculescu; desene: Dorandu (Sandu Florea); publicata in Luceafarul copiilor - 1984?; episoade: Corbul marin, Furnicile ucigase, Laguna fantomelor] - benzi primite de la Cien

6 comentarii:

Anonim spunea...

Super scanat, dar nu e complet eu mai am cel putin un episod dupa cele 24 de pagini puse pe net. Vor aparea si restul episoadelor?

one spunea...

Salut,
Azi am inceput si eu un astfel de blog, avand in vedere colectia care o am!
Imi place site-ul tau si poate dupa o perioada in care am sa postez si eu, o sa pot sa completez ce tu nu ai!
Site-ul este http://bandadesenata.blogspot.com/

Cutezatorii spunea...

@ anonim: am postat pe blog ce am primit de la Cien; daca mai apare ceva, va fi postat cu siguranta

@ one: felicitari, uite ca ingrosam randurile! mult succes cu noul blog! te-am adaugat la "recomandari"

Anonim spunea...

Salut revin cu noutati. Am cautat revistele pe care le am eu si am gasit cateva pagini noi pentru Rio Bravo. E vorba de continuare incepand cu pagina 25, jumatate din 26 si apoi de la 28 - 38. Imi lipseste numarul in care sunt jumatate din pagina 26 respectiv pagian 27. Le voi scana si apoi pot fi adaugate.

Tudor spunea...

Splendid! Azi m-am oprit din orice activitate la munca si am savurat pe indelete tot "Coltii sacalului" si "La Sud de Rio Bravo". Multumesc pentru aceasta oportunitate si pentru toate flashbackurile pe care le-am simtit, cu memoria unor senzatii ale curiozitatii, satisfactiei si bucuriei copilariei. Totusi, de 20 de ani tot nu stiu cum se termina seria. Nici eu nu am avut-o toata sau parca urmatoarele au aparut in tiraj redus, nu imi mai amintesc. Astept cu nerabdare urmatoarele pagini. Inca o data multumesc!

Cutezatorii spunea...

La fel de bucuros si eu. Bine te-am gasit, Tudor!